Lidmaatschap 2022 kostenloos verlengd

Beste leden

We hadden het graag in real-life gedaan, maar de nasleep duurt veel langer dan verwacht en zelfs voorspeld. Langs deze weg wensen we jullie dan maar het allerbeste voor het nieuwe jaar! Het is echter niet minder gemeend. De gezondheidswensen voor u en uw familie staan daarbij veruit op kop. 

Onze reis moest vorige herfstvakantie op het nippertje geannuleerd worden, net zoals we nu ook weer aankondigen dat we geen nieuwjaarsreceptie kunnen houden. De programmapunten komen uiteraard wel aan bod in de artikels van onze Kalverkrant. Als je zelf iets (relatief klein) op poten probeert te zetten en dat wordt keer op keer geschrapt, dan is het medeleven voor grote bedrijven en sectoren alleen maar gegroeid.

Deze week zaten we een eerste keer samen met het bestuur. Wij beslisten hier dat we in 2022 geen lidgeld vragen. Dit omdat we jullie zeer weinig van dit geld konden teruggeven het afgelopen jaar. Dit zetten we nochtans bij elke activiteit als agendapunt: Hoe kunnen we onze leden in de watten leggen? Of we houden het inschrijvingsgeld zeer beperkt zodat dit je niet weerhoudt om met heel het gezin deel te nemen, we voorzien snacks en/of drankjes, gratis vervoer, …
Gebruik die 75€ om jezelf eens goed in de watten te leggen of steun de zwaar getroffen sectoren. Voor de fel verhoogde energieprijzen is dit een veel te kleine pleister op de grote wonde.

Begin februari kunnen jullie weer wel de Kalverkrant in de brievenbus terugvinden. Hierin staat deze keer een interview met één van onze leden, Katrien van de Perre, en ook de bemestingsnormen zullen er weer aan toegevoegd worden, naast alle andere sectorgerelateerde zaken. Valt uw oog op iets dat zeker in een volgende editie van de Kalverkrant moet komen? Laat dit gerust weten aan onze redactie door een mailtje te sturen naar dekalverkrant@gmail.com. Als we deze beperkte ploeg kunnen uitbreiden met velen onder jullie, dan staat er telkens zo veel mogelijk kalvernieuws in ons blad.

Hopelijk zijn de mail perikelen van de baan in 2022, want op die manier hebben we al veel geld aan postzegels kunnen uitsparen. Het blijft uiteraard wel prioritair dat iedereen geïnformeerd is.

Met vriendelijke groeten

Bestuur VBK